AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK HATÉKONY ELLENSZERE:

Allergének

Az allergének sokak számára jelentenek problémát. A levegőben szálló por és egyéb káros anyagok allergiát okozhatnak és az irritációt okozó részecskék állandó, vagy visszatérő problémák melegágyai lehetnek. A szagtalanítás ózonnal így a probléma megoldása lehet. Az eljárás oxidálja ezeket a részecskéket így szüntetve meg azok allergia kiváltó hatásukat.

Penészgombák

A penész azért veszélyes, mert a penészgomba spórája a helyiségben mindenhol jelen van. Ha a számára ideális feltételek adottak – nedves környezet – akkor elszaporodik és mérgező anyagokkal terheli meg a helyiség levegőjét. Az ózonos szagtalanítás során nem csak a gomba, de spórái is elpusztulnak.

Kellemetlen szagok

Az illatósító készülékek a füstszagot, dohos szagot, cigaretta szagot és egyéb más kellemetlen szagot csak elfedik, de nem hatástalanítják, így ha elfogy az illatosítószer, a kellemetlen szag újra utat tör magának. Az ózonos szagtalanítás után a rossz szagok molekulái semmisülnek meg, így a kezelést követően a kellemetlen szagok eltűnnek.

Baktériumok

A szagtalanítás, fertőtlenítés ózon segítségével kb 3000x erősebb, mint az utána következő baktériumölő megoldás. Fertőtlenítő hatását a baktériumok nem tudják megkerülni, így immunitás sem alakulhat ki vele szemben.

Atkák

Az ózonos technológiának köszönhetően olyan helyekre is eljut a fertőtlenítő vegyület, amit egyébként más eszközökkel nem érnénk el. Az ózonos fertőtlenítés eljut a bútorok, ágyak, falak apró réseibe és repedéseibe így csökkentve le az atkák számát.

Vírusok

Az ózonos szagtalanítás, fertőtlenítés során az ózon aktív oxigénje megsemmisíti a levegőben található vírusok 99%-át. Segítségével mindenhol egységesen fertőtleníthetjük a helyet, még ott is, ahova más módon nem tudnánk elérni.

Ózonos szagtalanítás, fertőtlenítés!

Megbízható vegyszermentes megoldás, az Ön és családja egészségének megóvása érdekében!

“Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.”